Kamagra Oral Jelly

Kupite Kamagra Gel 100 mg bez recepta

Kamagra Oral Jelly se koristi u cijelom svijetu za liječenje erektilne disfunkcije. Lijek ima dokazan učinak i omogućuje vam da brzo postignete svoj cilj. Alat služi za borbu protiv impotencije i za jačanje libida. Omogućuje vam da zaboravite na uzimanje tableta i održite samopouzdanje. Lijek se temelji na korištenju sildenafila, aktivne komponente Viagre, koja osigurava stabilan učinak tijekom primjene.

Uz našu pomoć možete kupiti Kamagra Oral Jelly u bilo koje vrijeme. Osigurat ćemo brzu isporuku narudžbe, kao i uzeti u obzir sve dodatne želje klijenta. Internetska ljekarna radi bez odmora i vikenda. Svaki odrasli muškarac može naručiti sredstva za potenciju bez recepta nakon što dobije preporuke liječnika.

 • Brzi početak djelovanja
 • Dugotrajan učinak
Sigurna transakcija
Posjetite veze certifikata na stranici za naplatu
Payment Methods

Kamagra Oral Jelly 100mg

Paket Cijena Per Sachet Štednja Bonus
100mg x 10 vrećica
51.95
€ 5.2 € 0 - Kupiti
100mg x 21 vrećica
€ 109.2 / 91.35
€ 4.35 € 17.85 - Kupiti
100mg x 30 vrećica
€ 156.11 / 129.71
€ 4.32 € 26.4 + 5 vrećica Kupiti
100mg x 63 vrećica
€ 327.53 / 213.5
€ 3.39 € 114.03 + 7 vrećica Kupiti
100mg x 90 vrećica
€ 468.2 / 289.1
€ 3.21 € 179.1 + 8 vrećica Kupiti
100mg x 110 vrećica
€ 571.92 / 318.92
€ 2.9 € 253 + 9 vrećica Kupiti
100mg x 220 vrećica
€ 1143.3 / 630.7
€ 2.87 € 512.6 + 18 vrećica Kupiti

Primjer omotnice
Vaša će narudžba biti sigurno zapakirana i isporučena u roku od 24 sata. Ovako izgleda pakiranje (prave slike poslanog artikla). Veličine je i izgleda kao normalno slovo (24x11x0,7cm) i neće propustiti sadržaj.

Način dostave
Ekspresna dostava
Vrijeme isporuke
4-11 radnih dana
Cijena
€ 14.98
Međunarodna dostava
Sigurnost i sigurnost
Diskretno pakiranje
Jamstvo privatnosti i anonimnosti
Isporuka Vaše narudžbe u roku od 21 dana
100% osigurana dostava.

Svrha i značajka lijeka Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly omogućuje učinkovito rješavanje spolne impotencije. Što je posljednjih godina sve češći problem među jačim spolom. Prijem u skladu s individualnom dozom pomoći će vratiti erekciju i produžiti seksualni kontakt, kao i učiniti orgazme življima. Lijek je karakteriziran dugotrajnim učinkom, koji vam omogućuje obavljanje nekoliko seksualnih radnji u razdoblju od trenutka uzimanja tvari. Lijek je neobičan oblik oslobađanja, koji ima nekoliko prednosti:

 • jednostavnost prijema;
 • gotovo trenutni utjecaj;
 • minimalan rizik od nuspojava;
 • pristupačna cijena.

Korištenje lijeka za poboljšanje potencije može se čuvati u tajnosti od vaše srodne duše. Lijek je savršen za muškarce koji nisu voljeli koristiti tablete. Uz to možete zaboraviti na potrebu pažljivog planiranja seksa.

Kako Kamagra Oral Jelly djeluje

Aktivna komponenta lijeka omogućuje vam inhibiciju PDE tipa 5. Blokirajući enzim fosfodiesterazu, Sildenafil pomaže nakupljanju dušika i cikličkog gvanozin monofosfata u tijelu, koji je potreban za punjenje opuštenih glatkih mišića krvlju. Lijek pomaže poboljšanju cirkulacije krvi u zdjeličnim organima, što je potrebno za postizanje željenog rezultata. Čim se kavernozna tijela napune krvlju, muškarac dobiva stabilnu i dugotrajnu erekciju.

Kamagra Oral Jelly djeluje na organizam na prirodan način i također ne izaziva ovisnost. Kako bi lijek počeo djelovati, muškarac će trebati seksualnu stimulaciju od strane svoje partnerice.

Razlike između Kamagra oralnog želea i Viagre

Lijek po svom sastavu podsjeća na poznate plave tablete za mušku potenciju. Aktivna tvar je identična, ali oblik oslobađanja bit će drugačiji. Generički gel djeluje mnogo brže. Tijelo lakše percipira tvar, pa su nuspojave iznimno rijetke. Lijek se može kupiti bez recepta, koji možete koristiti na našoj web stranici.

Uzimanje Kamagra oralnog želea

Oblik gela čini terapiju što lakšom. Proizvod nije potrebno ispirati vodom. Dovoljno je uliti lijek ugodnog okusa i mirisa u usnu šupljinu i žvakati. Također se može otopiti u vodi. Dnevna doza u jednoj vrećici lijeka ne smije se prekoračiti. Kamagru trebate koristiti pola sata prije seksa. Prvi učinak lijeka javlja se već 15 minuta nakon uporabe proizvoda. Rezultati se mogu pohraniti do 6 sati.

Što još trebate znati prije uzimanja?

Uzimanje lijeka se ne preporučuje muškarcima koji u anamnezi imaju epilepsiju, leukemiju, glaukom, peptički ulkus, mijelom, fibrozu, retinitis, Parkinsonovu bolest. Potpuni popis bolesti kod kojih je zabranjeno koristiti Sildenafil možete dobiti od svog liječnika. Lijek ne koriste muškarci koji su nedavno imali srčani ili moždani udar. Lijek nije prikladan za pacijente s deformitetom penisa. Prijem može dovesti do prijapizma, što bi trebali imati na umu osobe sklone ovom problemu.

Doziranje Kamagra oralnog želea

Za uklanjanje erektilne disfunkcije uzimajte 50 mg sildenafila dnevno. Ova se doza preporučuje u većini slučajeva, ali ovisno o zdravstvenom stanju pacijenta, liječnik može propisati od 25 mg do 100 mg na dan. Maksimalna doza od 100 mg koristi se u teškim slučajevima tijeka bolesti.

Interakcija s drugim lijekovima

Kamagra i alkohol se međusobno ne miješaju dobro, pa ovu tehniku treba isključiti. Alkohol ne samo da može smanjiti učinkovitost lijeka, već i dovesti do nuspojava. Ostali lijekovi koje je neprihvatljivo koristiti na tečaju su:

 • neki antibiotici;
 • alfa-blokatori;
 • donatori dušika;
 • inhibitori proteaze;
 • medicinski nitrati.

Sildenafil nije prikladan za muškarce koji se već liječe Vardenafilom i Tadalafilom kao djelatnom tvari.

Kontraindikacije Kamagra oralni žele

Apsolutna kontraindikacija za uzimanje lijeka je individualna netolerancija na komponente Kamagre. Oralni žele nije propisan za muškarce mlađe od 18 godina. Također, ne bi ga trebali uzimati muškarci s patologijama jetre ili bolestima bubrega. Lijek ne utječe na vožnju. Istodobno, uzimanje može dovesti do vrtoglavice ili poremećaja organa vida ako pacijent ima nuspojave.

Nuspojave Kamagre

Blagi oblik generika osigurava minimalan rizik od negativnih učinaka nakon primjene. Istodobno, obavezno kontaktiranje liječnika ako se otkriju sljedeće negativne reakcije tijela na Kamagra Oral Jelly:

 • vrtoglavica;
 • nesvjestica;
 • glavobolja;
 • mučnina.

Lijekovi za liječenje impotencije predstavljeni su na tržištu u velikom broju. To vam omogućuje da pronađete medicinski proizvod koji neće imati apsolutne kontraindikacije za uporabu. Zamjena Kamagre na bazi sildenafila omogućuje Levitra ili Cialis s Vardenafilom odnosno Tadalafilom. Često je uzrok nuspojava uporaba neoriginalnog lijeka, stoga preporučujemo naručivanje tableta za potenciju samo u provjerenim ljekarnama.

Predoziranje Kamagra oralnim želeom

U slučaju predoziranja, nuspojave su izraženije, stoga se liječenje odvija uz upotrebu simptomatske terapije. Među najopasnijim negativnim reakcijama s nekontroliranim unosom treba izdvojiti prijapizam, pad krvnog tlaka i pogoršanje rada organa vida.

Čuvanje Kamagra oralnog želea

Lijek Kamagra ostaje djelotvoran na suhom i tamnom mjestu gdje je temperatura do 30 stupnjeva. Pakiranje gela ne smije biti dostupno djeci jer ugodan miris i okus mogu privući djetetovu pozornost. Nakon isteka roka valjanosti, lijek se mora zbrinuti.

Odgovornost

Medicinski lijek Kamagra Oral Jelly uključuje obaveznu posjetu liječniku prije uzimanja za preporuku. Uprava internet ljekarne ne snosi odgovornost za reakcije nastale samoliječenjem. Podaci na stranici su dati samo u informativne svrhe.

Kamagra Oral Jelly Recenzije
Kristijan (Osijek)
Dobar lijek koji mi je pomogao riješiti probleme s intimom, radi sjajno i cijena je u mom rasponu

Neven (Zadar)Kamagra oral jelly u dozi od 100 mg može se popiti vodom, ali ja to nisam radio. Jer je generički lijek sam po sebi ugodan okusu. Napominjem da učinak počinje puno brže nego kod tableta

Davorin (Pula)
Propisao sam ga sebi, pročitao kontraindikacije u uputama (nemam ih) i hrabro eksperimentiram

Dubravko (Slavonski Brod)
Djeluje brzo, s minimalnim nuspojavama, i osjećaj da erekcija počinje samo od lijeka nije tu, osjećaji su prirodni

 • Popularni proizvodi
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 tableta
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 tableta
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 tableta